Po pierwsze jako moderator chce wiedzieć "kto mnie nie lubi?". ¯ebym wiedziłą kto mnie potępi przy najbliższej okazji. Prosze bardzo.Może wogóle warto pomyślec nad wątkiem pt. "kto kogo nie lubi". Ja tam jestem świadom że nie każdemu może się podobać to w jaki sposób pisze czy zwracam komuś uwage
Nie wiem dlaczego jak powołano moderatorów, zaczęły się na nich "najazdy" (ataki to za duże słowo). Konkurs był otwarty każdy mógł zgłosić swoją kandydature. Kto nie chciał nie powinien aż tak strasznie "naje¼dzać" na modów bo sam miał szanse nim zostać i zrobić coś dla ogółu. A może poprostu nikt inny się nie zgłaszał bo bał się właśnie tego co się teraz dzieje- czyli "najazdów".
Moderatorów mogło by być mniej albo nawet wogóle, jednak uważam i nie tylko ja, że nasze forum jest na tyle duże (ponoć największe knedlarskie w Polsce) że wypada mieć kogoś kto będzie trzymał porządek. Może nie przyznacie mi racji ale jak widze lażąc po innych forach błędy w tytułach wątków to:
-chce mi się śmiać
-zastanawiam się co za analfabeci to forum tworzą
-szybko dowiaduje się że forum jest pod wzgledem merytoryczny bardzo nisko
Chcemy mieć swoje naklejki , była mowa o koszuklach itp czyli rozumiem, że kilku/nastu osobom zależy na tym żeby nas ludzie widzieli. Ja też jestem jedna z takich osób. I powiedzcie mi drodzy przeciwnicy moderatorów (jak ktos odpowie na to ptanie to sie dowiem kto nas nie lubi

) czy fajnie bedzie to wyglądało jak niby będziemy/jesteśmy identyfikowani z froum a tam na pierwszej strone błędy ortograficzne pierwszego stopnia? Ja myśle że jest to z lekka żenujące.
Dlaczego jest tylu modów? Z prostej przyczyny. Forum jest dośc duże.Jedna osoba czy nawet dwie nie były y w stanie ogarnąć wszystkiego a tak każdy wie gdzie jest jego działaka i tam wyrwa chwasty.
Temat naszej klasy zniknąl zanim moglem cokolwiek przeczytać iwcale nie żałuje. Ja mam do tego portalu w przeciwieñstwie do Breina stosunek przerywany i też mi z tym dobrze. Pragne jednocześnie zauważyć że pomagającym w integracji na forum jest temat "Wpisywać się na google maps" Zresztą jak ktoś tworzy wątek w którym prosi o odpowiedż ludzi z jego regionu/okolicy też nigdy nie został/zostanie"zjechany" - przynajmniej z mojej strony. A inni tezmyśle, że nicprzeciw nie bedą widzieć. Ponadto jak ktoś będzie chciał Nas znależć w złym świecie interenetu to wystarczy że wpisze w googlach "jawa forum" - pierwszy rekord to MY. Nie uważam za stosowne ani potrzebne dodatkowego reklamowanie się w sieci- no chyba że ktoś uważa inaczej wtedy możemy podyskutowac
A na drzewach zamiast liści będą wisieć... anarchiści.
Hmmmmm sam raczej "rozczochrany łeb" mam ale anarchi jak żyje to na forum nie widziałem- może jestem za krótko. Niech starsi stazem się wypowiedzą...
Zauważam natomiast "przesadyzm" nie ma to nic wspólnego z sadyzmem ani z przesadzaniem roślin. Chyba niektórzy się zagalopowali w stwierdzeniach że inni chcą forum "rozdupcyć". Uważam że takie stwierdzenia są troche wykoloryzowane bo zdecydowanie prościej jest wypisać się z forum i mieć ten cały interes gdzieś, niż usiłować forum rozłożyć od środka. Zresztą nie ma (ja nie widze) osób, które w sposób jawny dopuszczają się "sabotażu" forum
no i to by było tyle tytułem wstępu...
...rozwinięcia i zakoñcznia dzisiaj nie pisze żeby Jawsim niezarzucił mi bajkopisarstwa a M4riush spamerstwa -bo ostatnio byłemgdzieś w pierwszej dziesiątce

p.s
Pamiętacie kolesia o ksywce "Bons"? Pamiętacie jakie były z tym kimś akcje?? Z kasowanie kilku wątków i zamknięciem konta włącznie(za moją sprawą zrobił to Motomyszor) i jakoś wtedy nikt nie krzyczał że zamordyzm, cenzura, itp. A pamiętacie niejakiego "Obcinacza" ? właśnie przed takimi ludzmi trzeba się bronić.
p.s
Bones sądze że jesteś tą samą osobą którą był wcześniejszy "Bones" i w związku z tym mam na ciebie oko. ¯adne pierd...nie o kompresorach w zetorach ursusach i innych cudach nie będzie miało miejsca- więc zważaj na to co piszesz. Jak nie masz nic ciekawego zwiazanego z motocyklami do napisania to nie pisz, ogranicz się do czytania i zdobywania wiedzy.
a modzi to powinno byc dobro rozsądnie dawkowane- bez nadgorliwości
MIR panowie jawerzy