Wolna Strefa Jawa - CZ

• Września 14, 2026, 15:16:43
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Chlapacz CZ 350 472.6  (Przeczytany 1487 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wkombo

• Świeżak
  • *
  • CZ 350 - 472.6
Chlapacz CZ 350 472.6
« dnia: Czerwca 12, 2016, 21:18:49 »

Witam wszystkich może podpowiecie mi czy jest szansa na chlapacz taki typ jak zapodałem na foto a może ma on jakieś oznaczenie ? przeczytałem już chyba cały internet i nigdzie takiego nie znalazłem proszę o wskazówki lub namiar na sklep. Pozdrawiam
    Status GG

Biały

• Grupa Lubelska
  • Jawer Weteran
  • Čezet 350 472.5 81"
Odp: Chlapacz CZ 350 472.6
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 12, 2016, 21:34:20 »

Nowy gdzies tam co jakis sie pojawia , ale bez  logo " CZ " , czyli badziewnie wygląda :D
Z dziewczynami jak z flaczkami ... średnio się prezentują , ale za to jak smakują :D

Čezet 350 4Ever :)

Biały , Puławy , tel 667 145 226

wkombo

• Świeżak
  • *
  • CZ 350 - 472.6
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 12, 2016, 21:51:44 »

No i z dociskiem filtra powietrza taka sama sytuacja nigdzie nie ma! tak naprawdę to można sporo części zdobyć ogólna sytuacja nie jest zła mam nadzieję że może kiedyś się trafi :)
    Status GG

second

• Jawer Weteran
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 12, 2016, 22:08:39 »

Witam wszystkich może podpowiecie mi czy jest szansa na chlapacz taki typ jak zapodałem na foto a może ma on jakieś oznaczenie ? przeczytałem już chyba cały internet i nigdzie takiego nie znalazłem proszę o wskazówki lub namiar na sklep. Pozdrawiam

Co za czasy nastały. To co kiedyś kawalerka szpagatowa odkręcała obcęgami i z pogardą pod płot rzucała, dzisiaj uchodzi za szczyt elegancji i niemalże certyfikat oryginału. Kto by to kiedyś pomyślał, że aby wejść w posiadanie takiego kawałka gumy, cały internet trzeba będzie przeczytać ...  :D
To ma być taka fikcja żeby wszyscy uwierzyli a fikcja musi być prawdopodobna żeby stała się prawdą...

wkombo

• Świeżak
  • *
  • CZ 350 - 472.6
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 12, 2016, 22:27:17 »

Heh dokładnie wiem o czym mówisz moją Czesię mam od wakacji po skończeniu ósmej klasy podstawowej a teraz mam 41 lat, po skończeniu podstawówki dostałem pozwolenie na zakup motocykla i tak się stało :) tyle że trzeba było pchać bo nie jeździła ogólny stan tragiczny, całe wakacje była walka z wiatrakami ale się udało remonty naprawy wszystko robiłem sam( może to się wydać dziwne ale pochodzę ze wsi a tam się chłopcy uczą takich rzeczy od małego) tak czy inaczej jeździła jak marzenie, była wierna wiele lat aż do obrzydzenia (jazda zimą do szkoły w Lublinie) potem było auto a Czesia stała i stała potem też stała kiedyś zajrzałem do "szopy" a ona tam stała i tak jeszcze kilka lat postała i teraz przenosimy się do roku 2016 ujrzała światło dzienne, i znowu te same emocje te same odczucia i dreszczyk emocji, niestety czas postoju zrobił swoje teraz zaczynam od tych wiatraków co pisałem na początku :)
    Status GG

second

• Jawer Weteran
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 12, 2016, 22:34:40 »

Chyba jednak nie cały internet przeczytałeś ...

http://olx.pl/oferta/cz-350-czesci-CID5-IDfG6q3.html#1ece3a9792
To ma być taka fikcja żeby wszyscy uwierzyli a fikcja musi być prawdopodobna żeby stała się prawdą...