okazja jest
22 lutego mam urodziny
chciałbym kupić taką do kapy i ją remontować przez te 3 lata tak że na 18-nastkę by była jak ta lala 
Dobrze myslisz!

Ja swoja kupilem jakos tak na pol roku przed zdaniem prawka

Wszystko ladnie pieknie chodzilo, palila od 3 kopa (oczywiscie po nocy jak nie byla odpalana, potem z 1

) Zrobilem prawko przychodze szczesliwy do garazu Jawusia oczywiscie odpicowana i.... Dupa nie chciala odpalic

Do teraz nie wiem co jej jest, ale jutro sie przejde i bede siedzial do nocy ale ja zrobie!
Moja pierwsza przejazdzka odbyla sie dzieki kumplowi na jego Jawie 350 chyba z '88 ale nie jestem pewny

Przyjechalem do niego na ogarze 200 i kumpel sie pyta czy nie chce sie przejechac, ja oczywiscie odparlem, ze jasne

Potem zrozumialem, ze ogar i Jawa to nie to samo

Jak usiadlem na to 200kg bydle i zaczalem ruszac tak z 2-2,5k obr/min to tylko zesliznalem sie na miejsce pasazera

(ruszanie z wysokich obrotow- przyzwyczajenie z ogarka

) pamietam jak wrzucalem po kolei biegi i caly czas myslalem, zeby jechac szybciej, nic innego mnie nie interesowalo
A pierwsza przejazdzka po miescie moja Jawusia? (jeszcze bez prawka

) wyjechalem sie przejechac na asfalcie (bo swoja Jawcia jeszcze nie jezdzilem

) i pamietam miny tych wszystkich skuterowcow, co sie zawsze smiali jak jechalem na ogarku

wszystkim opadly kopary jak Jawcia przekroczyla magiczne 3tys obr/min

Taaaaaak Jawcia to jest to

Nie moge doczekac sie wakacji jak wybiore sie z kumplami na jakis biwak motocyklowy czy cos