Ja widzę, że Ty bardzo bojowy jesteś Kolego... i widzę, że nie tolerujesz zdania innych. nie jestem bojowy, uwierz mi. chodziło mi o to,że nieco za ostro zareagowałeś na ten topic- umieszczony został w dziale na każdy temat-tytuł- słodzimy... to o co cho? czego można było się spodziewać? że robimy sobie herbatkę?
co do siodła to po prostu przypomina kanapę od starej wsk. tyle
Wybacz, ale koło pały mam Twoje zdanie na temat mojego motocykla, tak samo jak Ty powinieneś mieć moje na temat swojego.zupełnie nie musisz mnie i innych informować co przechowujesz koło swojej pały. mnie osobiście opinie innych obchodzą- czasem ktoś coś podpowie- chyba podszedłeś zbyt ambicjonalnie do mojego komentarzu-starałem sie grzecznie.
dodam też, że nie lubię przesadnego wulgaryzmu (szczególnie bez cenzury) więc prosił bym Ciebie chociaż o wykropkowanie niektórych części wypowiedzi z postu wyżej.co do wykropkowywania wyrazów to postaram się nie używać ich wcale bo co dają kropki w wyrazie ku...wa? każdy kto ma IQ wyższe od trolla skuma o co chodzi to jak z tym mruganiem w reklamach piwa bezalkoholowego.w poście wyżej użyłem chyba tylko wyrazu RYJA- sorki zatem- USTA
mój szacunek wobec Ciebie za "nie lizanie dupy" (komentarz na PJ) niestety okazał się na wyrost.to jakoś przeżyje,choć nie powiem,że zwad nie lubię. nie tylko ja poczułem,że trochę zbyt intensywnie wkroczyłeś do akcji

ale tylko ja zostałem za to upomniany.
I przestañ w koñcu tak poważnie wszystko traktować cheersnie sądzę,żebym to ja traktował WSZYSTKO poważnie- prędzej uznałbym siebie za przygłupa niż sztywniaka.
P.S. a jeśli o nawracanie chodzi to co ja kur..a Matka Teresa jestem?po co ten wyraz kur..a? jak to wygląda obok Matki Teresy <lol>
Brein powiedzieliśmy co mieliśmy na sercu,sądzę,ze pora na <cheers>