Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 22, 2026, 04:14:54
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Słodzimy Panowie!!  (Przeczytany 11386 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Brein

• Gość
Odp: Słodzimy Panowie!!
« Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 10, 2008, 21:05:05 »

Jawsim

trochę masz racji: maila chciałem w sprawie PJ, ale skoro już napisałeś tu, więc zamiast na mail napiszę też publicznie co chciałem wysłać na mail: "siodło jest robione, a nie adoptowane z innego moto z PRL-u".
i mały suplement:
Wybacz, ale koło pały mam Twoje zdanie na temat mojego motocykla, tak samo jak Ty powinieneś mieć moje na temat swojego.

Ja widzę, że Ty bardzo bojowy jesteś Kolego... i widzę, że nie tolerujesz zdania innych. Co uważam na temat topicu napisałem wyżej - ale myślałem, że potraktujesz to jako koleżeñskie klepnięcie w ramię z tekstem "No co ty baba jesteś?" No wybacz, piszę jak jest i tyle - Ty to powinieneś docenić przecież sam tak robisz - mój szacunek wobec Ciebie za "nie lizanie dupy" (komentarz na PJ) niestety okazał się na wyrost.

napisałem też wyżej, że nie lubię przesadnego fanatyzmu, dodam też, że nie lubię przesadnego wulgaryzmu (szczególnie bez cenzury) więc prosił bym Ciebie chociaż o wykropkowanie niektórych części wypowiedzi z postu wyżej.

I przestañ w koñcu tak poważnie wszystko traktować <cheers>

P.S. a jeśli o nawracanie chodzi to co ja kur..a Matka Teresa jestem?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2008, 21:08:37 wysłana przez Brein »

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 10, 2008, 21:21:38 »

Spoko Panowie...  wyluzujcie troche bo niemiło sie robi..  poztym obaj zachowujecie sie jak baby z taka dyskusja o drobiazgi.. co do jaw Jawsim twoja jawa jest bardziej rasowa a Breina customowa i na tym polega ten styl ktory mozna rozpartywac na wiele sposobów i tworzyc rozne wariacje... mnie obie wasze jawy sie podobaja (brein nie sprzedawaj jej bo szkoda)... pozatym forum nie umrze bo co trzeba powiedziec teraz jest okres zimowy nikt nie jezdzi  wiec awarji nie ma to o czym pisac.. zobaczycie na wiosne pojawia sie nowe problrmy dotychczas nieopisane i forum ozyje.. latem ruszy turystyka a jesienia remonty i tak w kolko...

takwiec panowie  <cheers> <beer> i spokoj ma mi tu byc na tym forum.. bez wulgaryzmow i obrazania sie...
http://mienki1987.blogspot.com/

Brein

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 10, 2008, 21:50:02 »

z mojej strony  <cheers> o czym już pisałem. Natomiast nie mogłem nie ustosunkować się do "zjebywania gawiedzi" - co już sobie przetłumaczyłem na polski. I do "słów mocy", czy jakoś tak  <lol>
i nic już nie mówię.

Jawsim widzę, ze musisz mieć ostatnie zdanie więc dopiszę się do postu nad Tobą.

z kropkami nie chodzi o IQ ale o szacunek wobec innych... i w sumie tyle, o reszcie już powiedziałem, ze nie mówię, a tym samym ucinam różnicę zdañ. Mam nadzieję, że Ci lepiej na sercu :)

<cheers>
« Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2008, 22:21:50 wysłana przez Brein »

Jawsim

• Gość
« Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:01:48 »

Ja widzę, że Ty bardzo bojowy jesteś Kolego... i widzę, że nie tolerujesz zdania innych. nie jestem bojowy, uwierz mi. chodziło mi o to,że nieco za ostro zareagowałeś na ten topic- umieszczony został w dziale na każdy temat-tytuł- słodzimy... to o co cho? czego można było się spodziewać? że robimy sobie herbatkę?
 co do siodła to po prostu przypomina kanapę od starej wsk. tyle
Wybacz, ale koło pały mam Twoje zdanie na temat mojego motocykla, tak samo jak Ty powinieneś mieć moje na temat swojego.
zupełnie nie musisz mnie i innych informować co przechowujesz koło swojej pały. mnie osobiście opinie innych obchodzą- czasem ktoś coś podpowie- chyba podszedłeś zbyt ambicjonalnie do mojego komentarzu-starałem sie grzecznie.
dodam też, że nie lubię przesadnego wulgaryzmu (szczególnie bez cenzury) więc prosił bym Ciebie chociaż o wykropkowanie niektórych części wypowiedzi z postu wyżej.
co do wykropkowywania wyrazów to postaram się nie używać ich wcale bo co dają kropki w wyrazie ku...wa? każdy kto ma IQ wyższe od trolla skuma o co chodzi to jak z tym mruganiem w reklamach piwa bezalkoholowego.w poście wyżej użyłem chyba tylko wyrazu RYJA- sorki zatem- USTA
mój szacunek wobec Ciebie za "nie lizanie dupy" (komentarz na PJ) niestety okazał się na wyrost.
to jakoś przeżyje,choć nie powiem,że zwad nie lubię. nie tylko ja poczułem,że trochę zbyt intensywnie wkroczyłeś do akcji ;) ale tylko ja zostałem za to upomniany.

I przestañ w koñcu tak poważnie wszystko traktować cheers
nie sądzę,żebym to ja traktował WSZYSTKO poważnie- prędzej uznałbym siebie za przygłupa niż sztywniaka.

P.S. a jeśli o nawracanie chodzi to co ja kur..a Matka Teresa jestem?
po co ten wyraz kur..a? jak to wygląda obok Matki Teresy <lol>
Brein powiedzieliśmy co mieliśmy na sercu,sądzę,ze pora na <cheers>

EWA_21

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:19:53 »

grzeczni chłopcy :). jawsim zamknij ten topic bo się widać do koñca nie przyjął ;)

ekeler

• Gość
« Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:25:48 »

Jawsim, Brein, ładne macie motorki ale i tak biedniejsze o jedno koło od mojego :P
Nowe zdjęcia w galerii <yes>

Brein

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:34:38 »

Krzysztof <lol>

ekeler

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:44:17 »

Czyli 50% <cheers>

Jawsim

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:48:30 »

błysnem intieligiencjom i zapytam o co chodzi z tym 50%? <blink>

ekeler

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 10, 2008, 22:52:07 »

Ja 3 koła, Wy 2, u mnie więcej o jedno, a jedno to połowa dwóch, czyli 50% ;)

Jawsim

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 10, 2008, 23:00:05 »

to kumam, nie wiedziałem do czego dokleić to 50%. ;) myśleć by można,że proponowałeś piwo o 50% alk " 50% <cheers>" <lol>

ekeler

• Gość
« Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 10, 2008, 23:04:19 »

Po jednym takim piwku lekarz wystawił by mi kartę zgonu <lol>

Schiso

• Gość
« Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 11, 2008, 12:53:11 »

Nom zgon ale nie koniecznie przez lekarza, każdy to powie jak zobaczy leżącego a obok butelkę :)

Batman

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 13, 2008, 11:59:51 »

A pó¼niej ludzie umierają bo nikt im nie chciał pomóc bo każdy sugerował się butelką  ;)

AndrewS

• Jawer Weteran
  • Jawa 350 638-0 88r
« Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 16, 2008, 00:00:42 »

no troche mnie nie bylo i jak se statystyki podniesli na forum :-)

AndrewS jest troche zajety dlatego zadziej wpada na forum

Witaj Ewa
Pozdrawiam Andrzej
Jawa 350 638-0 88 r.
FSO 125p 1.4 16V MPI 89 r.
Rover 800 99 r.