"
Po drugie skoñczył by się problem z tematami typu "dlaczego moja jawa nie jadzie". Wtedy tylko stosowny link i temat do kosza. Zostało by wtedy więcej miesięcznego transferu na lu¼ne pogaduchy lub dyskusje o zlotowych marzeniach biggrin"
Ale jesteś leniwy

Ludzie trochę przesadzacie- zaczynacie zachowywać się tak jak jedyny mechanik w mieście,który ma juz wyrobioną opinię i przebiera w zleceniach,bo wszystko już widział i naprawiał.
Może by od razu zlikwidować działy Mechanika, Elektryka itp? no bo do jasnej cholery wiem,że praktycznie każdy temat już był poruszony,zapłony,sprzęgła itp. wtedy to forum stanie się Kołem Gospodyñ Wiejskich! <mur> pitolenie o wyjazdach niech sobie jest. ale mnie osobiście to nie interesuje- ani się tym nie chwalę ani nie za bardzo słucham. owszem niektórzy mają wybitne osiągnięcia w trasach ponad kilka tyś. km. ale jakiś 17 latek z kieszonkowym 30zł co ma zrobić? dla niego wyprawą jest pojechać do sąsiedniej wioski do panny i wrócić.i co, jeśli ma jakiś problem, który dla niego nie ma rozwiązania w kompendium np. to ma się walić na ryjek, bo tu o globetroterstwie się mówi?wolę rozmawiać o budowie, naprawach i mechanice ogólnie niż o jakości dróg w Chorwacji, która to i tak dla przeciętnego Jawera jest tematem odległym. Podejrzewam,że po wydaniu owego zbioru zniknie wielu Braci. To jest forum MI£O¦NIKÓW JAWY i CZ a nie turystyki i rekreacji bo za granicę można pojechać na czymkolwiek co sie tam dotoczy. A może ja wolę po raz 10 gadać z kimś o ga¼niku niż chwalić się planami gdzie to ja nie pojade i gdzie to ja nie byłem.
moja rada. ale należy tu pilnować nazewnictwa tematów.
Jak widzimy napis " jeden gar nie chodzi" i juz nam się cofa bo to juz 9 raz ten temat jest to nie wchodzimy i nie piszemy, szukamy tego co nas interesuje, a nie burczymy na nowego,że klonuje. ja nie czytam wątków o wyjazdach i nie piszę- już ktoś tam pojechał- usuñ temat bo mnie nudzi! długie wypracowanie,ale musiałem swoje rzec.