Nie było mnie w dzieñ na forum a tu takie zainteresowanie- jestem pozytywnie zaskoczony.
Jako pomysłodawca nie będe wprowadzał chiñskiej demokracji ale mam pewne obiekcje.
-Po pierwsze to nie wiem jak z prawami autorskimi znaczka na którym widnieje Jawa Cz (coś al'a wschodzące słoñce).
- Dwa: zuważcie Koledzy, że czerwone logo jest bynajmniej kłopotliwe. Dużo jaw/cezetek jest czerwonych przez co naklejka się "zgubi"
-Trzy: co za dużo to nie zdrowo albo świnia nie przeżre. Robić festyn to żadna sztuka a co za tym idzie wolałbym koncepcje minimalistyczną (no bez przesady czy ascetyzmu)
-Cztery: To powinno być w zasadzie na pierwszej pozycji ale niech już będzie. Naklejka
musi zawierać adres strony. Każdą inną może każdy sam sobie na drukarce machnąć. Osobiście uważam to za podstawe, bo stanowimy niemałe forum a i zainteresowanie ze strony innych jawerów (nie forumowiczów) jest duże.
Ni mniej ni wiecej ogłaszam konkurs otwarty na projekt forumowej naklejki. Czas nadsyłania projektów; około 1 miesiąca czyli do 15 listopada - wystarczy?
Oczywiście wszystkie głosy brane są pod uwage w takim samym stopniu i każdy może wnieśc swoje pomysły do prokjektu.
Wyboru dokonamy w sposób demokratyczny poprzez większośc głosów. (Mysle że z pośród nadsyłanych prac drogą eliminacji wybierzemy ten jeden bez zbędnych głosowañ). Zwycięzca konkursu może umieścić malą adnotacje na dolnej krawędzi o autorze typu: desing by xxxx albo poprostu: xxxx
Zapraszam do udziału wszystkich chętnych.
p.s
Towarzyszu Brein wyrobiłiście 400% normy we wrześniu partia jest dumna z Waszych osiągnięć