Graty z motoren.sk przyszły (Jacka z Mędralowej i moje). Generalnie jestem zadowolony, jednak znalazło się kilka żab...
Farfocle po formach gumowych można poodcinać - guma wydaje się być dobrej jakości (ładnie pachnie

). Nowe (!!!) szkło lampy tylnej od wewnątrz ma skorodowaną ramkę ozdobną

, będę musiał ją odczyścić i zabezpieczyć. Niestety najgorzej się ma sprawa z półksiężycem kopnika, bo wypustki wieloklina są ciaśniejsze od tych na wałku.... Słowak się zreflektował i zwróci pieniądze, tylko zgodnie z zasadami zakupów przez net muszę mu odesłać część na swój koszt, co mija się trochę z opłacalnością przedsięwzięcia. Zastanawiam się nad podszlifowaniem zębów na wałku, choć trochę mi szkoda ruszać oryginału. Tak czy inaczej jutro jadę z gratami od silnika (tłok, cylinder, wał), to zapytam też o to (ale czekam na Wasze zdanie również). Tłumik, wygląda na zrobiony solidnie (chrom), czas pokaże, czy mam rację. Reszta to już sieczka, typu podkładki, sprężynki, końcówki linek, mocowania, sprzęgło. Generalnie sklep polecam, przed zamówieniem męczyć gościa pytaniami.