itam opowiem wam o mojej jawie która kupiłem niedawno i obecnie remontuje . Otóż zaczęło się to od lekcji z nauczycielem który tez jest zmotoryzowany i właśnie nudziło mi się na lekcji i zapytałem go czy nie ma jakiegoś motocykla do sprzedania i mówi ze ma jawe a właśnie mi si jawa podoba i kupiłem ja za grosze tylko taka sprawa ze silniki były u jego kolegi w Krakowie ( 100km) odemknie a reszta stała 17 lat nie używana w szopie kupiłem wszystko i zacząłem remont wiele części brakowało i brakuje nadal ale kupiłem tłoki cylindry w domu wyszlifowałem swoim przyrządem i okazały się bardzo dobre w firmie zajmującej się szlifami wymierzyli i jest to nominał nie zużyty nadający się do jazdy

łożyska zmienione wał bez luzów i wszystko poskładane oprócz cylindrów bo brak mi klocka środkowego pod cylindry . następnie rozkręciłem cała ramę zacząłem piaskować piaskarka własnej roboty i pomału to remontuje instalacje bd musiał robić cała od nowa ale możne mi się to opłaci i będzie ładny knedel
Ps . oceniajcie moja prace i wypowiadajcie sie co o tym myslicie jestem młody wiec sie uczy

piszcie gybyscie mieli jakies czesci do tego modelu moze bd zainteresowany