Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 21, 2026, 17:53:39
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Kudlaty2007 - MZ ETZ 250 de lux 83'  (Przeczytany 17604 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kudlaty2007

• Jawer
  • e-MZeciarz & veteran jawkowy 220
Odp: Kudlaty2007 - MZ ETZ 250 de lux 83'
« Odpowiedź #25 dnia: Września 12, 2013, 18:39:51 »

A te kufry fajne są ciekawe czy można jeszcze je gdzieś dostać?

Jakie kufry? Dromadery? czy Pneumanty? Trzeba sprawdzać aukcje, tablicę itp. 2 lata szukałem tego kufra.

kudlaty2007

• Jawer
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 02, 2013, 15:32:59 »

Ostatnio załatwiłem nową piastę na tył - 215 zł (nieosiągalną w Polsce), na przód udało się załatwić 30 zł taniej - 120 zł. Oksydowany homemade wg ddr, przyrząd do rozpoławiania silnika - 140 zł. Międzyczasie robią się następne.

#Link do YouTube niepoprawny#

jannex

• Świeżak
  • *
  • Czyżbym nie posiadał motocykla?
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 06, 2013, 01:44:15 »

Ostatnio załatwiłem nową piastę na tył - 215 zł (nieosiągalną w Polsce), na przód udało się załatwić 30 zł taniej - 120 zł. Oksydowany homemade wg ddr, przyrząd do rozpoławiania silnika - 140 zł. Międzyczasie robią się następne.

#Link do YouTube niepoprawny#

Bydgoszcz, ulica Dworcowa numeru nie pamiętam. Kupisz piasty przód do ts i etz, do etz pod tarczę i tylne do 250. Jak chcesz zaszpanować to postaraj się bardziej bo są jak najbardziej osiągalne w Polsce. W Opolu na ul. Armii Krajowej 5 także powinno się coś znaleźć.

A jak chcesz mnie straszyć :
Widzę, że następny troll internetowy, sługus zbanowanego wojtka.mz[/size]pojawił się. Przy okazji możesz robić promocję moich filmów.[/font][/color][/size]to lepiej się dobrze zastanów.[/font]
« Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2013, 14:23:11 wysłana przez jannex »
    Status GG

dodek

• Świeżak
  • *
  • Etz 250 & Cbr 900rr fireblade
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 06, 2013, 17:01:40 »

Chłopie fajna jawa .
    Status GG
Jawa pali na jeden gar

Kamil20121

• CEZET Easyrider.
  • Młodszy Jawer
  • **
  • CZ 175 TYP 487
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 07, 2013, 22:53:06 »

Czy mi się tylko zdaje czy twoja MZ była pokazana w Legendach PRL-u w odcinku o MZ klubie na takiej stacji na Podlasiu? Była tam migawka z czarną ETZ 250.

jannex

• Świeżak
  • *
  • Czyżbym nie posiadał motocykla?
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 08, 2013, 02:29:29 »

Byłem na nagraniu odcinka legend PRL, opowiadającego o Mz-klubie i gwarantuję że Kudłatego tam nie było 8) .
    Status GG

elkinio

• President JAWA-ČEZET KLUB POLSKA
  • Administrator
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 09, 2013, 19:49:39 »

Tak patrzę na to i widzę że nikt tu nie jest bez winy - kudłaty sam prowokujesz sytuacje konfliktowe z Tobą w roli głównej.
Mam serdecznie dość tego całego syfu i myślę że wyrażam zdanie większości użytkowników tego forum.
Witamy tu z otwartymi rękami wszystkich miłośników motocykli szczególnie tych z czasów PRL. 

a i żeby była jasność - jak jeszcze ktoś będzie rzucał się i mówił o "piździkach" MZ czy czymś takim to za brak szacunku do innych pasjonatów i motocyklistów dostanie bana za zachowanie niezgodne z ideą motocyklizmu.

Jawa 559 z Velorex 560, Jawa 634 i kilka innych

Daniel_TS_Lubelskie

• Doprowadzam do ładu
  • Świeżak
  • *
  • Jawa 350 TS 638
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 14, 2013, 10:42:24 »

« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2013, 11:06:34 wysłana przez von_Majzel »
    Status GG
Wkrótce wszystkie kategorie prawka.
a hobby... to jawka.

Rozztocz

• vice President JAWA-ČEZET KLUB POLSKA
  • Administrator
  • Smoczyciel
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 14, 2013, 13:13:06 »

Kufer PNEUMANT na Tablica.pl:
http://tablica.pl/oferta/simson-mz-etz-150-250-251-301-kufer-pneumant-26s-tour-nowy-ddr-CID5-ID38IqR.html#d7df82231e
Podobno "nówka"

jak za 1 sztukę to trochę drogo...

Co do wpisu elkinia to uważam, że jest jak najbardziej zasadny i na miejscu... Kudłaty święty nie jesteś i takiego nie graj...
Kilka Jaw, Čezetek i Velorex 562 :)
www.facebook.com/motorozzy

elkinio

• Administrator
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 15, 2013, 06:55:50 »

Kudłaty - twoje specyficzne poczucie humoru objawiające się zgłaszaniem moich postów do moderacji nawet na moje poczucie humoru jest czymś delikatnie mówiąc bardzo dziwnym - tak bardzo dziwnym że następny taki "dowcip" będzie oznaczał skasowanie twojego konta.

kudlaty2007

• Jawer
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 15, 2013, 10:22:52 »

• Wolna Strefa Jawa - CZ »
  Licencja rejestracji   Poprzez rejestrację na tym forum wyrażasz zgodę, że nie będziesz wysyłał/a żadnych treści, które są fałszywe, zniesławiające, niedokładne, obraźliwe, wulgarne, wrażające nienawiść, napastliwe, obsceniczne, profanujące, zorientowane seksualnie, grożące, naruszające prywatność, przeznaczone dla dorosłych lub jakkolwiek naruszające polskie lub międzynarodowe prawo. Wyrażasz również zgodę na niepublikowanie żadnych materiałów chronionych prawami autorskimi, o ile nie posiadasz praw do tych materiałów lub pisemnej zgody właściciela praw do tych materiałów. Spamowanie, floodowanie, reklamy, łańcuszki, piramidy oraz podżeganie są również zabronione.

Smród się zrobił bo nie były kasowane tego typu wiadomości, które pisały trole. Mam wysłać printscreeny?
Dalej są takie wiadomości i nic nie jest z robione. Pytam się co z tym forum? Nawet łaskawie nie byłeś sprawą wtedy zainteresowany, kiedy pisałem, jak ,,problem'' był  zalążku. Pisałem aby zrobić z tym porządek, a teraz straszysz banem....  Czyli widocznie czytasz moje wiadomości, a nie raczysz odpisać na PW, czy załatwić tą w/w sprawę dużo wcześniej, kiedy prosiłem.  Bez dalszego komentarza...

A jeszcze mam pytania do świetnego znawcy tematu:
Kudłaty święty nie jesteś i takiego nie graj...

Mam pytanie Panie Global Moderatorze, a gdzie Pan był kiedy zaczęły pojawiać się wpisy niezgodne z regulaminem?

elkinio

• Administrator
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 15, 2013, 11:01:40 »

1. byłem od początku zainteresowany - chyba masz problem z pamięcią albo z czytaniem PW
2. odkąd się zarejestrowałeś same problemy generujesz
3. printscreeny nie są mi konieczne do tego żeby stwierdzić że sam wiele tych rzeczy sprowokowałeś przez PW.
4. tworzysz konflikty i się nimi "żywisz"
5. a i czytaj ze zrozumieniem bo napisałem o skasowaniu konta a nie o banie

Nie podoba się Tobie tutaj? Masz problem z przystosowaniem do panujących tu porządków? Wojtek skasował konto a problem nie znikł. Mamy wszyscy dosyć zajmowania się Tobą.  Więc albo się uspokój i przestań uprawiać te swoje gierki albo dostaniesz bana a jak nie pomoże to skasuję konto.

motomaciey

• Jestem hardcorem
  • Jawer
  • JAWA 634 Scrambler '81
    • moje sprzęty na PJ
« Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 06, 2014, 15:44:17 »

Jestem na tym forum od kilku lat i mimo, że nie wiele się udzielam to systematycznie tu zaglądam. Od pewnego czasu jednak otrzymuję obraźliwe wiadomości od użytkownika Kudłaty2007 i chęć przeglądania forum jakoś mi zbrzydła.

motomaciey: . Na tym forum obowiązuje kultura osobista, mogę kogoś znać osobiście i bardzo go lubić ale nie będzie taryfy ulgowej za wulgarne najezdzanie na jakomkolwek grupę społeczną, religijną itp

HAHAHA ale się uśmiałem  ;D . Prawdziwy z ciebie dwulicowiec.

Żal mi was na tym pe.. forum. Jeszcze mogą was uleczyć.

Widzę, że szykujesz tą machinę, na podryw chłopaków z tego waszego pedalskiego klubu.

Szkoda, że jak byłeś ostatnio w szpitalu nie zrobili tobie całkowitego badania mózgu i nie przenieśli do oddziału zamkniętego bo tylko tam się nadajesz, z tymi swoimi tekstami i filmikami.

Teraz już wiem dlaczego nosisz długie włosy. Wojtek lubi takie?

Proszę administrację o zrobienie porządku z tym człowiekiem ponieważ jego karygodne zachowanie wpływa negatywnie na wizerunek całego forum.

Maliniak

• Murarz, piekarz, akrobata, z zamiłowania mechanik.
  • Administrator
  • Panie... a kto to poskłada...
« Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 06, 2014, 15:46:20 »

Jestem na tym forum od kilku lat i mimo, że nie wiele się udzielam to systematycznie tu zaglądam. Od pewnego czasu jednak otrzymuję obraźliwe wiadomości od użytkownika Kudłaty2007 i chęć przeglądania forum jakoś mi zbrzydła.

motomaciey: . Na tym forum obowiązuje kultura osobista, mogę kogoś znać osobiście i bardzo go lubić ale nie będzie taryfy ulgowej za wulgarne najezdzanie na jakomkolwek grupę społeczną, religijną itp

HAHAHA ale się uśmiałem  ;D . Prawdziwy z ciebie dwulicowiec.

Żal mi was na tym pe.. forum. Jeszcze mogą was uleczyć.

Widzę, że szykujesz tą machinę, na podryw chłopaków z tego waszego pedalskiego klubu.

Szkoda, że jak byłeś ostatnio w szpitalu nie zrobili tobie całkowitego badania mózgu i nie przenieśli do oddziału zamkniętego bo tylko tam się nadajesz, z tymi swoimi tekstami i filmikami.

Teraz już wiem dlaczego nosisz długie włosy. Wojtek lubi takie?

Proszę administrację o zrobienie porządku z tym człowiekiem ponieważ jego karygodne zachowanie wpływa negatywnie na wizerunek całego forum.

Teraz wiem o czym Wojtek mi opowiadał na zlocie.
Motocykle wciągają jak woźny flaszkę :)