- Wolna Strefa Jawa - CZ »
Poprzez rejestrację na tym forum wyrażasz zgodę, że nie będziesz wysyłał/a żadnych treści, które są fałszywe, zniesławiające, niedokładne, obraźliwe, wulgarne, wrażające nienawiść, napastliwe, obsceniczne, profanujące, zorientowane seksualnie, grożące, naruszające prywatność, przeznaczone dla dorosłych lub jakkolwiek naruszające polskie lub międzynarodowe prawo. Wyrażasz również zgodę na niepublikowanie żadnych materiałów chronionych prawami autorskimi, o ile nie posiadasz praw do tych materiałów lub pisemnej zgody właściciela praw do tych materiałów. Spamowanie, floodowanie, reklamy, łańcuszki, piramidy oraz podżeganie są również zabronione.
Smród się zrobił bo nie były kasowane tego typu wiadomości, które pisały trole. Mam wysłać printscreeny?
Dalej są takie wiadomości i nic nie jest z robione. Pytam się co z tym forum? Nawet łaskawie nie byłeś sprawą wtedy zainteresowany, kiedy pisałem, jak ,,problem'' był zalążku. Pisałem aby zrobić z tym porządek, a teraz straszysz banem....
Czyli widocznie czytasz moje wiadomości, a nie raczysz odpisać na PW, czy załatwić tą w/w sprawę dużo wcześniej, kiedy prosiłem. Bez dalszego komentarza...
A jeszcze mam pytania do świetnego znawcy tematu:
Kudłaty święty nie jesteś i takiego nie graj...
Mam pytanie Panie Global Moderatorze, a gdzie Pan był kiedy zaczęły pojawiać się wpisy niezgodne z regulaminem?