Kolejna mała aktualizacja, stan kasy 775zł, pomału do przodu. W wolnym czasie pozwoliłem sobie reanimować blachy od licznika. Były w nienajlepszym stanie, po czyszczeniu, prostowaniu, malowaniu i uzupełnieniu pewnych ubytków, reprezentuje się już lepiej.
przed

i po

Licznika nie ruszałem bo będzie w tym miejscu inny, czekam na przesyłkę. Jakby ktoś miał na zbyciu tą blachę od stacyjki do odnowienia to z chęcią bym wziął żeby sobie odnowić w wolnym czasie.
Chcę tylko nadmienić w ramach wyjaśnień,że nie chcę składać całej Jawy z otrzymanych części, życia by mi nie starczyło żeby to wszystko pozbierać. Chciałbym tylko parę rzeczy które można naprawić, zregenerować, odnowić, które mógłbym jeżeli byłaby taka potrzeba od razu wymienić po kupnie motocykla. No i te co najczęściej się psują, te co Wam gdzieś zalegają i są niepotrzebne. Wiadomo jak się kupi Jawę to nawet cewka czy fajka na zapas się przyda. Teraz zajmę sobie tym głowę (jeszcze bez motocykla) żeby później nie tracić cennego czasu który można wykorzystać na jazdę

. Będę sobie odnawiał w wolnym czasie w miarę możliwości oczywiście.
dziękuję za uwagę, jak coś nowego się pojawi to znowu coś skrobnę.
Pozdrawiam fragles