Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 21, 2026, 06:08:53
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Kronobel o zlocie słów kilka Pikantnych lecz prawdziwych.  (Przeczytany 6738 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

NaczelnyFilozof

• Jawer Weteran
  • Cezet 350 '83 NCC-1701-D USS Enterprise
    • www.e75.prv.pl
Odp: Kronobel o zlocie słów kilka Pikantnych lecz prawdziwych.
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 22, 2007, 21:50:16 »

wszyscy macie racje, zgadzam sie ze zaplecze sanitarne jest do dupy, wszystko to opisalem zeby kazdy mial jasnosc

jesli chcecie miec za towarzystwo okolo 200 osob pijanej mlodzierzy to moge tam zajechac i zapytac sie  :>

A nie ma tam gdzieś w promieniu 40 km jakiegos pola namiotowego / kempingu?

Szukałem w googlach ale nic nie znalazłem?  <sadwalk>
Naczelny Filozof
Cezet 350 '83 [z dwoniącym tłokiem] [bez kilku podkładek] [w kolorze Zielonego Trabanta]

M£ODY

• Jawer
  • WSK 125. JAWka 50
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 22, 2007, 22:21:30 »

A czy w samym Kazimierzu nie ma Caping'ow? wlasnie patrzylem na goolach i sporo ich tam wyskoczylo. Z tego co ja wiem Kazimierz Dolny to miateczko typowo turysytcznie,wiec w czym problem?jak komus nie odpowiadac beda warunki w kamieniolomach to 35 km do kazimierza i  hoteli znajdzie tam w full.posiedzi pogada z nami przy ognichu,a pozniej se na kwaterke wyskoczy do Kazika,gdybym to ja mial jakies problemy z noclegiem na siwerzym powietrzu,albo byl ze swoja kobieta to tak bym zrobil(co niestety raczej wiaze sie z nie piciem alkoholu,ale zycie to sztuka wyboru).Sam nie mam zamiaru marudzic i stwarzac  problemow,zreszta nikt nikogo na sile nie zmusza do niczego i kazdy wie na co sie pisze
sam jestem goracym zwolennikiem tego zlotu od dawna,bo wierze w to ze moze byc fajnie,kto w to nie wierzy i nie czuje tego moze niech zostanie w domu i jezdzi 20km od swego domu,(bo bedzie mogl robic kupe na swoim kiblu  <oops>)

Wódz

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 22, 2007, 22:30:41 »

Ja jakiś czas temu widziałem w samym Kazimierzu spore pole namiotowe, no i za Kazmierzem około 2km.Byłem tam odwiedzić znajomych, więc nie wiem jak z zapleczem sanitarnym, ale pewnie jak na każdym polu namiotowym.W Kazimierzu i okolicach jest tego chyba sporo. <thumbup>
Jeśli chodzi o poruszony przez Brata Kronobla problem to w sumie Was rozumiem, jeśli przyjeżdzacie z dziewczynami.Jeśli o mnie chodzi to nie stanowi to dla mnie problemu
Sądze że możemy zrobić w ten sposób że spotykamy się w umówionym miejscu i ewentualnie(w zależności od potrzeb i ilości uczestników)jedziemy  na jakieś pole namiotowe.Tak jak wspomniałem mnie łąka "załatwiona" przez AndrewS`a zupełnie nie przeszkadza ;)
Pozdr

AndrewS

• Jawer Weteran
  • Jawa 350 638-0 88r
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 22, 2007, 22:45:11 »

se przypomnialem ze ja jak bylem na polu namiotowym w lipcu na urlopie to tam tez nie za bardzo bylo z sanitariatmi znaczy sie z przysznicem
i mylem nogi i inne sprawy w namiocie w misce :-) wode grzalismy na malej butli z gazem :-)

Jacu faktycznie jest tam w piotrawinie odnowiony budynek przejade tam w piatek i sie zapytam
sa tam organizowane jakby radjy czy obozy  mlodzierzy zwie sie to zielona szkola czy jakos tak
Pozdrawiam Andrzej
Jawa 350 638-0 88 r.
FSO 125p 1.4 16V MPI 89 r.
Rover 800 99 r.

Rozztocz

• vice President JAWA-ČEZET KLUB POLSKA
  • Administrator
  • Smoczyciel
« Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 22, 2007, 23:05:37 »

Chłopaki mnie szczerze mówiąc łąka tez by zadowalała, ale z kolei może pomysł z tym polem namiotowym czy też tym ośrodkiem w Piotrawinie nie byłby głupi...

Powiem tak ja staję na głowie i żeby nie wiem co to przyjadę, ale pewnie od warunków jakie tam będziemy mieli będzie zależało to czy przyjadę sam czy z kobietą...

Kilka Jaw, Čezetek i Velorex 562 :)
www.facebook.com/motorozzy

AndrewS

• Jawer Weteran
  • Jawa 350 638-0 88r
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 22, 2007, 23:15:11 »

na dzis znalazlem takie cus
Ośrodek Szkoleniowy „Zielona Szkoła”
Ośrodek Usług Edukacyjnych w Lublinie
Piotrawin 99
24 335 £aziska
081 828 01 76
wiecej info sprobuje ustalic
Pozdrawiam Andrzej
Jawa 350 638-0 88 r.
FSO 125p 1.4 16V MPI 89 r.
Rover 800 99 r.

piter19850207

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 23, 2007, 12:04:41 »

ja jednak będe musiał sobie odpuścić ten zlot  <crybaby>, nie dlatego że warunki nie przypadają mi do gustu, ale mam coś około 450 km w jedną stronę, a wyjechać bym mógł dopiero w sobote po południu więc nie wiem czy mi się opłaca tam jechać, bo zanim zajadę to na drugi dzieñ trzeba będzie wracać  <mur>, mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedno udane nasze spotkanie, czyt. ZLOT :D

życzę miłej zabawy, i szerokiej drogi Bracia

Pozdrawiam!

jawol RIP

• Jawer Weteran
  • Jawa 350/638-5 CZ 175/450
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 23, 2007, 12:21:25 »

Ty się nie martw, że nie możesz być na tym zlocie. <sadwalk>

Ty się martw co by na naszym, pięknym Dolnym ¦ląsku jakiś fajny zlot zorganizować.  <yes>  <yes>  <yes>

Ja zawsze służę radą i w miarę możliwości pomocą.  <thumbup>