Marcin - Chcesz powiedzieć że komuś się chciało przeplatać fele z Jawowych na MZ ? A może to oryginalny wyrób czesko-niemiecki w ramach przyjażni ?
O widzisz to ciekawostka z tymi felgami, ameliniowe pchali do deluxa czy jak popadnie ?
No to ta chociaż Jawę przypomina a nie wyrób Jawopodobny . Żeby jeszcze wydechy były zdrowe
Cytat: Zysiu w Marca 26, 2013, 11:00:14 No to ta chociaż Jawę przypomina a nie wyrób Jawopodobny . Żeby jeszcze wydechy były zdrowe Zysiu, wydechy są całkiem przyzwoite, lewy ma lekką przycierkę od kopniaka, co oczywiście jest normą, troszkę je wyczyściłem bo zabezpieczone były smarem, przepolerowałem i polatają jeszcze.
Za takie coś jak masz na lewym to bym dziada(właściciela) za jajca powiesił. Wiesz ile razy trzeba po tym tłumiku przejechać żeby taką bruzdę zrobić i ile kosztuje nowy wydech . Bo jemu się nie chciało dokręcić albo inne tępe tłumaczenie. Ładne wydechy to cena połowy knedla
Cztery stówki to niezła cena za tak dobrze zachowany motocykl. Będziesz robił przekładkę czy kontynuował stare dzieło?
Oj tak tak Panie Zysiu Jeszcze bym dodał do tych kosztów dobry pokrowiec siedzenia 634 i jest prawie 3/4 ceny Z tym wieszaniem to bym sobie odpuścił bo przyrost naturalny maleje...Ale tyle razy kopnąć gościa w d...ę ile razy kopał po tłumiku to dobre wyjście.Tylko, że chyba nie dał bym rady tyle "kopów" zaaplikować. Musiał by mi ktoś z forum pomóc
...Pokrowiec na szczęście jest w lepszej kondycji niż tłumik, drobne kropki po farbie do usunięcia....