Przywitanie w powitalni już było (chyba 02.02.2012r) ale chciałem dołączyć do ,,Garażu" co by łatwiej można było się pochwalić sprzętem
A więc mam na imię Paweł mieszkam w małej miejscowości w warmińsko-mazurskim (na mapce Jawerów widać jakie to odludzie

. Ale coś źle mnie dodało bo nie tam gdzie naprawde być powinienem)
A więc moja przygoda z Jawą zaczęła się 01.02.2012r. Na Jawę miałem chęć od dłuższego czasu ale brak funduszy i wiedzy o demoludach rozwiewało moje ,,marzenie

ehh" . Zakończyło się na innym moto (podpis

)
Kupiona za 650zł z kompletem dokumentów. Po jawę musiałem jechać ok. 50km, przebieg 35 200km. Jestem 3 właścicielem (i raczej ostatnim

) Szlif cylindrów miała robiony, wał raczej nie ruszany (z opowieści poprzedniego właściciela,który zapewniał że mało ją eksploatował). Po zdjęciu cylindrów wygląda na to że jednak nie ruszany. Ogólnie silnik w jak najlepszej kondycji. Pierwsze problemy z odpalaniem i ładowaniem opanowane

.
Doinwestowana w miare możliwości finansowych, a mianowicie:
zregenerowane przednie zawieszenie,pokrowiec,świece,zapłon od Janka,osłona łańcucha i inne najpotrzebniejsze rzeczy. Praktycznie drugie tyle zainwestowane heh
Na żywo napewno można zobaczyć niedoskonałości ale mi się podoba, myślę ,że wam też.
Fotki:

]
]