Jako że chyba tutaj jeszcze nie napisałem , bo zdjęcia dodawałem do galerii , to teraz to naprawię i przekaże troszkę historii mojego motóra .
Rama jest 634 '83r , silnik 638 '91r .
Wrzesień 2006 . Łezka mi się w oku kręci =) To w zasadzie sam początek , jeszcze mnie na forum tutaj nie było , motór ledwie zarejestrowany , pierwsza wycieczka do Krakowa . Wtedy ona była w ciuchach TS , jak ją kupiłem (zbiornik , zadupek itp) , ponadto lampa tylna i deska rozdzielcza to twórczość mojego kumpla , poprzedniego właściciela tej Jawy . Ja tylko wrzuciłem silnik 638 zamiast oryginalnego (po kilku tys km przejechanych na tym 6V silniku 634) - i w sumie to jakbym zostawił oryginalne tłumiki i gdyby zawiecha przednia była nowsza to miałbym 638 pełną gębą =P

Tutaj niedużo późniejsze zdjęcie ... niedługo po pierwszym remoncie silnika , chyba 2007r . Ten silnik dobrze służył .

A tutaj już po zmianie przedniej zawiechy na 638 i wieeeeelu drobnych zmianach , ale ciągle w "karoserii" TS . Tą wersją najczęściej bywałem na naszych zlotach =)

Tutaj na zdjęciach już jest finalna wersja (2010-2011r) choć planuję trochę dalszych zmian ... jak tylko skończę remont silnika . Dla kontrastu z zimowym zdjęciem powyżej - to było zrobione gdy były rekordowe upały (+35C) , w drodze do kumpli , do Katowic (siedzący na moto jechał jako plecak)(to zdjęcie jest najbardziej aktualne) .

Troszkę HiRes =]

I na koniec zdjęcie które mi się najbardziej podoba . Chcę to na plakat do pokoju ... serio =D